Restaurant De Loreley

Lekker eten!

Beste bezoeker,

Wat fijn dat u onze website weer bezoekt!

15 maart 2020, wat was dat een onwerkelijke dag! Om 17.30 uur kregen we te horen dat we om 18.00 uur onze deuren moesten sluiten vanwege het Corona virus. 

Gelukkig is het goede nieuws dat we op 1 juni onze deuren weer mogen openen en we hebben er enorm veel zin in.

Volgens de richtlijnen van het R.I.V.M. mogen we momenteel maar 30 gasten binnen ontvangen en is reserveren verplicht. Wij verzoeken u vriendelijk om ook voor het terras te reserveren. 

Om ondanks de beperkingen u toch zo veel mogelijk te kunnen verwelkomen gaan we voor de lunch open en werken we voor het diner met twee shifts. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje  'contact en openingstijden'.

Vanaf 1 juni beginnen wij tevens met afhaalmaaltijden. Om hierbij alles soepel te laten verlopen maken we hiervoor een speciaal loket. Voor de afhaalmaaltijden geldt dat u uw bestelling op onze openingsdagen tot 17.00 uur telefonisch kunt doorgeven. Ons afhaalmenu vindt u onder het kopje 'menukaart'.

We zijn blij u weer te mogen verwelkomen. Als we allemaal een beetje rekening met elkaar houden en de richtlijnen van het R.I.V.M. aanhouden, maken we er met de heropening van de horeca een mooie zomer van.


Hopelijk tot gauw!

Team Restaurant de Loreley